Koirat


Reppulin Dimrost

Hilla on 2007 syntynyt paimensukuinen suomenlapinkoiranarttu. Ensimmäinen Ikioma Koira, kaikista rakkain jonka kanssa on tehty kaikki mahdolliset virheet. Hillan kanssa testataan vieraiden koirankielen taidot, kohteliaan välinpitämättömät hyväksytään rapsuttajiksi, yli-innokkaat huomionsa Hillaan keskittävät ja muuten epäilyttävät vieraat saavat aikaan loputtoman haukkumisen. Omien ihmistensä ihana ja viisas kainaloinen.

Terveystuloksia:
lonkat B, polvet 0/0, kyynärät 0/0, silmät OK 3.11.2009

 Yläleuasta puuttuu pari välihampaita. Poskihammas jouduttu poistamaan mädäntymisen takia.

Näyttelytuloksia:
Virallisista näyttelyistä H:ta, Katselmus 2009 sininen nauha, 2010 avo1 -narttujen 5.




Tuiskuturkin Eläväinen
Maisa on 2010 syntynyt paimensukuisnarttu. Aina iloinen, äärettömän kiltti kaikkien ystävä. Todellinen Emo, huolehtii niin aikuisesta tyttärestään kuin perheen vauvastakin. Tykkää käpertyä sängyssä ihan kylkeen kiinni nukkumaan, ihana lämpöpatteri!

Terveystuloksia:
Lonkat B, polvet 0/0, kyynärät 0/0, silmät OK 4.5.2012, prcd-PRA a (polveutumisen perusteella), Pompen taudin osalta terve (polveutumisen perusteella).

Tassunpohjiin saa herkästi hiivatulehduksen, on saanut siihen kerran antibioottikuurinkin. Pikkupentuna sairasti virtsatieinfektion.

Näyttelytuloksia:
Virallisista näyttelyistä SERT ja H:ta



Kaipolan Ruska

Ruska on 2012 syntynyt narttu, ensimmäisestä Kaipolassa syntyneestä pentueesta.

Villi ja iloinen, rakastaa leikkimistä erityisesti palloilla ja kävyillä. Tykkää uimisesta, käy mökillä uimassa pitkiä lenkkejä itsekseen. Kauhea vapaan kasvatuksen tulos, ei esimerkiksi ollenkaan ymmärrä miksei pöydällä saisi juosta tai makoilla...  Lievinä metsittymisen merkkeinä näkyy jännittäminen esim. koiratapahtumissa, mutta pystyy kuitenkin hetken ihmettelyn jälkeen rentoutumaan.

Virallisia terveystarkatuksia ei ole vielä tehty. prcd-PRA a (polveutumisen perusteella), Pompen taudin osalta terve (polveutumisen perusteella). Yläleuasta puuttuu pari välihampaita. Pikkupentuna sairasti virtsatieinfektion.